Har du brug for hjælp?

Basket-papirkurv med lyd

189 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Drømmer du om at kunne dyrke sport i arbejdstiden? Med denne smarte basket-papirkurv med lyd kan du endda holde pænt og rent på kontoret og øve i at ramme kurven til det næste spil basketball! En fantastisk og befriende måde at komme af med alle papirlapperne på. Helt klart et hit blandt alle sportudøvere!

Other customers bought

Beskrivelse

Øv dig i at skyde alle de brugte papirlapper i basket-papirkurven i kaffepausen og drøm bare om at være en berømt basketballspiller. Kurven er endda med lyd, den giver et jubel fra sig, når du rammer kurven, så dine kollegaer kan også følge med i, hvor meget du træner, og måske får de også lyst til at spille en runde inden arbejdet genoptages. Man slår to - eller faktisk tre - fluer med et smæk med denne gaveide, da man både får et pænt opryddet kontor, har det sjovt, og når man øver sig i at kaste, så træner man sine hånd- og synskoordination og kompenserer for den ensidige kropsbelastning, når man sidder foran computeren. Det er lige før, at man bliver helt skuffet over, at der ikke er mere papir at skyde i kurven på de moderne kontorer nu til dags.
Basket-papirkurven med lyd er en ideel gaveide, som sætter gang i konkurrencelysten og giver energien til at bevæge sig i pauserne på jobbet. Øvelse går mester! En sjov, praktisk og original gaveide til kollegaen til enten fødselsdag eller jul.

Detaljer

  • Beskrivelse: fastgøres med en clips på siden af papirkurven og inkl. et højtaler-jubel når kurven rammes
  • Mål: ca. 18 x 22 x 0,25 cm
  • Bemærk: bruger 2 AA-batterier (ikke inkl.) og er ikke egnet til børn under 3 år!

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-06-14T01:01:39+00:00