Har du brug for hjælp?

Bamseformet sparekrukke med indgravering

385 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En sød bamse, der holder et hjerte, hvor dit navn står på, og som oven i købet kan passe godt på dine penge - så bliver det vist ikke bedre! Denne søde bamse er slet ikke til at stå for, og den er muligvis den bedste måde at få de små poder til at spare på deres lommepenge. En oplagt gaveide til dåben eller til fødselsdag!

Other customers bought

Beskrivelse

En gaveide, der vil opfordre enhver til at blive bedre til at spare penge op. Det vil sige, at denne gaveide i realiteten både fungerer til børn og voksne, for hvem kan ikke blive bedre til at spare? Om det er til en rejse, et nyt stykke legetøj, en ny taske eller noget helt andet, kan udfaldet af sparekrukken gøre, at du endelig får råd til at realisere dine drømme, selvom den trods alt nok appellerer mest til de små størrelser, der mest drømmer om bland selv-slik og LEGO.

Sparekrukken er i sølv og formet som en nuttet lille bamse. Bamsen holder et hjerte, og på det hjerte har du mulighed for at indgravere et navn efter eget valg. Du har 10 tegn til rådighed. På den måde kan du gøre sparekrukken helt personlig, så den passer perfekt til modtageren af gaven.
Der er ingen tvivl om, at sparekrukken vil se super skøn ud stående på dit værelse og pynte, om du vælger at stille den på en reol, et skrivebord eller et helt andet sted.

Detaljer

  • Materiale: forsølvet
  • Mål: 8 x 7 x 12 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T13:09:51+00:00