Har du brug for hjælp?

Bamse med navn på tøjet

215 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Denne personlige og super bløde bamse er den perfekte gaveide til alle små piger og drenge. Den er af høj kvalitet og har en sød cowboykjole på, hvor du kan vælge at få broderet barnets navn på. Gør et klassisk stykke legetøj til en ganske særlig og personlig gave - en fin lille bamse med navn er slet ikke til at stå for og vil helt sikkert falde i god jord hos modtageren.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Der er mange minder forbundet med de forskellige bamser, som man har fået i løbet af sin barndom, og nu kan du være med til at give et særligt minde til et barn. Denne bløde bamse har sin ejers navn broderet på kjolen, så der ikke er nogen tvivl om, hvem den tilhører, og mon ikke den vil bringe glæde i mange år, for dens søde udstråling er slet ikke til at stå for.

Den charmerende lille bamse vil elske at komme med overalt og passer både i skoletasken, i bilen og på sengekanten, når der skal læses godnathistorier. Barnets navn broderes med pink tråd på kjolen og denne fine detalje er en genial måde at gøre en almindelig bamse til en helt personlig gave på. Hvis bamsen skulle blive beskidt er det ikke noget problem, for den kan vaskes, og blive ren og klar til nye narrestreger igen.
En super sød og personlig gave, der egner sig til mange anledninger.

Detaljer

  • Beskrivelse: kontrolleret for skadelige stoffer i henhold til ØkoTex-standard 100
  • Materiale: bamsen: 100 % polyester, kjolen: 100 % bomuld
  • Mål: ca. 20 x 21,5 x 16 cm
  • Bemærk: tåler maskinvask ved maks. 60°C

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-01T22:34:26+00:00