Har du brug for hjælp?

Bamse med fodboldtøje og navn

215 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Den bedste gaveide til en lille fodboldfan må da være denne søde bamse med fodboldtrøje. Bamsen kan enten bruges som maskot, når barnet selv spiller kamp, eller når yndlingsholdet har brug for lidt ekstra medvind. Den bløde bamse er også god at putte med, og med den kan de små drømme om fodbold både dag og nat. En rigtig fin gaveide, der egner sig til mange anledninger, og som helt sikkert falder i god jord hos modtageren.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Er du også på udkig efter den helt rigtige gave til en ægte lille fodboldfan eller -spiller, så er denne fine bamse perfekt. Den nuttede bjørn er slet ikke til at stå for og kan være med på sidelinjen, når de små poder selv spiller, eller når yndlingsholdet står over for en vigtig kamp. Den lille maskot er selvfølgelig også super at putte med, når der skal læses godnathistorier, og mon ikke den lille kommer til at drømme om fodbold hele natten med bløde bamse i armene?

For at gøre denne bamse til en personlig gave kan du vælge at få broderet modtagerens navn på trøjen, så der ikke er nogen tvivl om, hvem den lille bjørn tilhører. Hvis bamsen skulle blive beskidt, er det ikke noget problem, for den kan vaskes ved op til 60°C og blive ren og klar til nye narrestreger igen.
Den fine bamse er en super gaveide til små fodboldfans og med navn på trøjen, er den personlige gave slet ikke til at stå for.

Detaljer

  • Beskrivelse: kontrolleret for skadelige stoffer i henhold til ØkoTex-standard 100
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: ca. 20 x 21,5 x 16 cm
  • Bemærk: kan vaskes ved maks. 60°C

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-02T23:10:02+00:00