Har du brug for hjælp?

Bakke til badekarret

429 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne bakke er lige det, du altid har manglet! Bakken til badekarret gør nemlig, at du nu kan tage ting med i badet uden at være i tvivl om, hvor du kan stille dem, så de ikke bliver våde eller falder i vandet. Denne bakke er af bambus og har forskellige holdere til forskellige ting såsom din yndlingsbog, et glas vin og nogle snacks. Gaveideen til livsnydere!

Other customers bought

Beskrivelse

Nu kan du forvandle dit eget badeværelse til et ren luksus spa, og denne bakke til badekarret gør hele arbejdet! Bakken er lavet af bambus og har et flot, klassisk udseende. Bakken har to bøjler, der gør, at den kan hænge på hver side af badekarrets kanter, og er du i tvivl, om bakken vil passe til netop dit badekar, så får du her svaret, at ja, den passer. Bakken kan nemlig indstilles, så den passer til langt de fleste badekar. I midten er der en holder til en bog eller et magasin, så du kun behøver at bladre, når du har læst siden færdig.
I højre side af bakken er der en holder til et vinglas, hvor vinglasset sidder yderst godt fast. Holderen er nemlig lavet med et sejler-princip, så du kan være sikker på, at glasset ikke tipper, hvis du sætter det rigtigt ind i holderen. Til venstre er der en lille holder til f.eks. snacks eller sæbe. Denne bakke til badekarret er en perfekt gaveide til den der har alt.

Detaljer

  • Materiale: bambus, metal
  • Mål: kan forlænges fra 71,1 x 21,6 x 3,8 cm til 94 x 21,6 x 3,8 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T07:24:59+00:00