Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller drag & drop
  Quality of selected imagel

  Bademåtte med billede

  169 kr
  inkl. moms, plus forsendelse
  DHL Express muligt
  - +

  Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

  Leder du også altid efter måder at personliggøre dit hjem og indsætte kreative og anderledes indretningsløsninger? Så er denne ide lige noget for dig, og det er helt sikkert også noget, du ikke har set før. Her er en bademåtte, der er mere end bare en bademåtte. På forsiden af den kan du tilføje et personligt billede efter eget valg, som vil blive printet på måtten. På den måde kan du hver morgen efter badet stige ud og tørre føderne med udsigt til dit personlige yndlingsbillede.

  169 kr

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Her er en gave, der vil gøre dine fremtidige morgener lidt mere skønne. Vil det ikke være skønt, efter et dejligt, opfriskende og opkvikkende morgenbad, at kunne stige ud på en blød bademåtte? Det eneste, der kan gøre denne oplevelse endnu bedre, er, hvis bademåtten tilmed har et personlig touch. Det har denne bademåtte i hvert fald!

  Du har her muligheden for at tilføje dit eget yndlingsbillede - om det er af din familie, dine venner, din bedre halvdel, dit kæledyr eller bare et billede, som du synes er rigtig flot. Det billede du vælger, vil så blive trykt på bademåtten, så du altid har noget fint og personligt at kigge på, når du træder ind på dit badeværelse. Bademåtten med dit personlige billede på vil være en sød og original gaveide til børnefamilien, til dine forældre eller som indflyttergave til en veninde.

  Detaljer

  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: ca. 40 x 59 cm
  2021-12-07T05:41:49+00:00