Har du brug for hjælp?

Aromabad-gavesæt

145 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
Et gavesæt, der giver fuld nydelse og ren afslapning. Dette skønne aromabad-gavesæt er en skøn gaveide, der vil opfordre modtageren til at bruge noget god kvalitetstid på at pleje sig selv. Produkterne i gavesættet dufter af aloe vera og vil efterlade enhver, der bruger det, fuldstændigt afslappet og i balance. En god gaveide til en mors dag-gave, som gave til en veninde eller måske til svigermors fødselsdag.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det lækre aromabad-gavesæt er til når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag, og alt man har brug for og lyst til er ren afslapning. Hertil passer dette gavesæt perfekt. For hvad er bedre og mere afslappende end et dejlig varmt karbad fyldt med skum og et fuldt beauty-program? Intet! Det kan enhver kvinde nok skrive under på. Med et aromabad med duften af aloe vera bliver energidepoterne fyldt op, og man er atter frisk og som født påny og klar til endnu en dag. Aromabad-gavesættet kommer i en fin lille trækasse, der vil passe perfekt som dekoration enten på badeværelset eller i soveværelset, og når produkterne fra gavesættet er brugt op, kan man genbruge kurven, f.eks. til andre skønhedsprodukter.
Det er gaven, der bliver ved med at give, da det vil være en helt ny og fantastisk oplevelse, hver gang der står aromabad på programmet. Gavesættet dufter skønt og beroligende, indeholder aloe vera og er en perfekt gave til kvinden i dit liv, der har brug for en påmindelse om, at hun skal passe på sig selv.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 160 ml badesæbe, 350 gram badesalt, 120 ml kropsspray, 1 svamp
  • Mål: 19 x 14 x 20 cm
2023-12-01T08:07:59+00:00