Har du brug for hjælp?

Armbånd med personlig hjerte vedhæng

139 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Giv dit hjerte til nogen speciel - det armbånd med personlig hjerte vedhæng kan være forsynet med en gravering til din smag. Som et tegn på kærlighed eller til at dekorere bedste venner denne gave er lige højre!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Armbåndet med personlig hjerte vedhæng er en gave, som du vil længe forblive i god hukommelse. Juvelen er lavet af poleret rustfrit stål, den fladtrykte bremse kæde dazuhat en længde på 20 centimeter og er forsvarligt lukket med en karabinlås. Tidløs skønhed og diskret, den smukke armbånd som smykker følgesvend passer næsten hver dag.

Noget særligt er i rustfrit stål af armbånd med hjerte vedhæng, hvis din gravering er monteret på højglans overflade af den lille hjerte. Forsynet med deres egne initialer, de af deres kære, eller begge sammen, er fra den kraftfulde og elegante smykker en romantisk gave idé, begynder på Valentinsdag, at lys op for øjnene på fødselsdag eller jul!

Den stilfulde vedhæng er ikke kun for kærlighed, fordi, som en eksklusiv venskab armbånd du så høste stormfuld entusiasme. En stor gave idé!

Detaljer

Poleret rustfrit stål

Vedhæng:
21 x 19 mm
Med personlig gravering
Poleret
Kæde:
Fladtrykt panserkæde
19 cm lang
Med karabinlås
Brug specialtegn: Bemærk!

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T14:01:57+00:00