Har du brug for hjælp?

Armbånd i læder og sølv med indgraveret vedhæng

345 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Her har du et virkelig flot designet armbånd; kombinationen af nappalæder med en sølvprægning, så det ligner firbenskin, og flettet brunt læder vil med sikkerhed gøre din kæreste rigtig glad. Og hvis du sørger for at lave den helt rigtige indgravering på vedhænget, så er det her den perfekte overraskelse til en romantisk lejlighed.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Fantastisk flot læderarmbånd med fint og enkelt vedhæng, hvor du kan få indgraveret en kort, personlig tekst på to linier på op til i alt 20 tegn. Der er så mange anledninger, hvor det lækre armbånd bare vil være den helt rigtige gave: til valentinsdag, fødselsdag, eller som venindearmbånd. Der er ikke nogen tvivl om, at hvis du giver det flotte læderarmbånd med vedhæng i fødselsdagsgave til kæresten, så vil der ikke være et øje tørt. Den personlige tekst, der kan blive indgraveret, kan være på op til 20 tegn, så bryd hjernen og find den helt rigtige dedikation.

Designet, med et mix af læder og nappa læder i dæmpede farver, gør, at armbåndet er nemt at bære til alle slags anledninger, både til hverdag og fest. Den fine firbenprægning i sølv og den klassiske bajonetlås gør, at armbåndet bare er iøjnefaldende på den fede måde. Det flotte læderarmbånd med personlig indgravering, er en enkel og elegant gave til valentinsdag, fødselsdagen eller til jul.

Detaljer

  • Beskrivelse: armbånd med bajonetlås
  • Materiale: rustfrit stål, læder og nappalæder med firbenprægning
  • Mål: 38 cm, tykkelse 4 mm, vedhæng 10 mm
2020-12-03T07:53:36+00:00