Har du brug for hjælp?

AeroSkull HD-højtaler

5.165 kr
Inkl moms
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

De fede AeroSkull-højtalere er kendt for deres fede design og exceptionelle lyd, og denne AeroSkull HD-højtaler er ingen undtagelse. Det er den helt perfekte gaveide til dem, der samler på de fedeste eksklusive gadgets, og den vil passe godt ind i enhver indretning, da den har et stilrent og moderne look. Giv den som fødselsdagsgave til kæresten eller din bedste ven, hvis han er vild med fed lys fra en fed højtaler.

Other customers bought

Beskrivelse

AeroSkull HD-højtaleren er et forkromet kranium, som med sikkerhed ikke vil blive overset, lige meget hvor i lejligheden den placeres. Den har dog ikke bare et påfaldende design, men er også af god kvalitet, hvor de fleste audiokilder kan tilsluttes trådløst uden problemer. Højtaleren passer godt ind i store stuer eller rum, da den trådløse forbindelse virker i et omfang af 10 meter. Højtaleren er fra det velkendte Jarre Technologies, hvilket vil sige at den er af en topkvalitet! Den har en styrke på 120 Watt, der kommer fra de to mellemtone-enheder og subwooferen, som er en bashøjttaler med indbygget forstærker, og de fleste dockingstationer kan nemt kobles fra.
Højtaleren er lavet til, at man kan tage den med sig, dog mærker man også dens solide kvalitet, når man løfter den med hånden. Dødningehoved-højtaleren har en nemlig en vægt på ca. 2,5 kg. Lad den være highlightet til din søns studenterfest eller din kærestes 30 års fødselsdag.

Detaljer

  • Beskrivelse:
    120 Watt RMS frekvens: 50 Hz – 20.000 Hz +3 db højtalere: 2 x 30 Watt (mellemtoner 4,8 cm), 1 x 60 Watt (bass 9,2 cm)
    Tilslutning: lightning-tilslutning til iPod og iPhone og passer til MP3, AAC, protected AAC, WMA og WAV 3,5 mm, stik til CD-afspiller og mange andre apparater
    Wireless via Bluetooth 4, APTX og A2DP og Near-Field-Communication (NFC), maximale rækkevidde ca. 10 meter update over Micro-USB
  • Farve: sølvfarvet, forkromet
  • Mål: 35 x 35 x 35 cm, vægt: ca. 2,6 kg
  • Bemærk: fjernbetjening med lysende taster
2020-12-05T06:46:51+00:00