Har du brug for hjælp?

3D-kort med pop up-ugle

69 kr
Inkl moms
- +
Kender du nogen, der bliver student til sommer? Så er dette 3D-kort med pop up-ugle den perfekte måde at sige tillykke på! 3D-kortet har en sød ugle med en fin hat i midten, og er en sød måde at sige tillykke med, at den sidste eksamen er i hus til studenter og studiner. En rigtig fin og kreativ gaveide!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Eksamenstiden er en stresset tid. Man skal læse op til forskellige fag og have helt styr på pensum, inden man går ind og aflægger sin prøve, så man kan blive fejret, når det hele endelig er overstået, og man kan slappe af igen. Studenter og studiner fortjener at blive fejret efter alt deres hårde arbejde, og med dette 3D-kort kan man sige tillykke på en sød og kreativ måde!
Uden på det håndlavede 3D-kort med pop up-ugle gemmer der sig også en ugle med en tekst under, hvor der står "Congrats". Men det er ikke hele overraskelsen, for når studenten åbner for dette håndlavede kort, popper uglen op og siger tillykke! Det vil helt sikkert give et stort smil på studentens læbe, efter at han har været inde til en krævende eksamen!
Kortet kan naturligvis også bruges til andre end studenter, da det også er en god gaveide til dem, der er blevet svende, er færdige med folkeskolen eller som har bestået en vigtig prøve. En rigtig sød gaveide og en kreativ måde at sige tillykke på!

Detaljer

  • Beskrivelse: håndlavet kort og inkl. Konvolut
  • Mål: 15 × 20 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-26T23:26:23+00:00