Har du brug for hjælp?

3D-kort med pop up-lagkage

69 kr
Inkl moms
- +
Et 3D-kort med pop up-effekt er bare lidt mere sjovt at få sammen med sin gave fremfor et almindeligt kort. Kortet er stort, flot og kreativt, og det vil uden tvivl give et smil på læben, når fødselaren åbner kortet og ser den flotte lagkage hoppe op. Et 3D-kort med pop up-lagkage passer perfekt sammen med gaven til alle fødselarer i alle aldre.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette fødselsdagskort giver man ikke bare en gave og et kort når man tropper op til fødseldagsfest hos gode venner og familiemedlemmer. Dette lykønskningskort er nemlig en overraskelse i sig selv, i forhold til de almindelige, flade 2D-fødselsdagskort, hvilket helt sikkert vil få fødselsdagsbarnet til at smile ekstra meget!
Når man åbner kortet, gemmer der sig en stor, fin lagkage med lys i toppen på en blå baggrund. Kortet er flot designet og er derudover lavet i hånden, hvilket også giver det et personligt præg. Samtidig er der masser af plads til at skrive en lille hilsen til fødselsdagsbarnet, så fødselsdagskortet ikke bare er en fin og flot overraskelse, men også en helt personlig en af slagsen.
Det flotte 3D-kort med pop-up lagkage udstråler fest og farver, og der findes ikke en bedre måde at sige "Tillykke med fødselsdagen - jeg holder af dig" på. Læg det ved den næste fødselsdagsgave til en, du holder af.

Detaljer

  • Beskrivelse: håndlavet kort inkl. Kovolut
  • Mål: 10,5 × 17 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-25T22:41:43+00:00