Har du brug for hjælp?

3D-fotoramme fra Philippi

1.375 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne 3D-fotoramme fra Philippi er en helt speciel gave og meget anderledes end billedrammer, som du normalt kender dem. Denne 3D-fotoramme har først og fremmest plads til 15 billeder i størrelsen 3,1 x 3,1 centimeter, og så giver rammen billederne en 3D-effekt, da rammen er sammensat af små kasser i forskellige dybder lavet af plexiglas. En meget anderledes og dekorativ ramme til billeder af dem, du holder af.

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne gaveide får du mulighed for at hænge billeder op af dem eller det, du holder allermest af i dit liv. Rammen kan nemlig indeholde op til 15 små forskellige billeder, så har du lyst til at hænge et profilbillede op af hver af dine tætte familiemedlemmer, så burde der med 15 pladser være mulighed for det. Billederne skal bare måle 3,1 x 3,1 centimeter, og så passer de perfekt i denne flotte ramme.
Denne 3D-fotoramme fra Philippi er meget anderledes end normale billedrammer. Først og fremmet fordi den har plads til 15 billeder, og så selvfølgelig fordi at rammen har en 3D-effekt. Fotorammen er sammensat af små kasser i forskellige størrelser af plexiglas, og det er de kasser, der stikker ud af rammen, der giver den sjove 3D-effekt. Rammen vil helt sikkert pynte i dit hjem eller værelse, og kan tilmed gøres til en meget personlig gave, da du for eksempel på forhånd kan fylde rammen med billeder til den, der skal have gaven. En betydningsfuld og personlig gaveide.

Detaljer

  • Beskrivelse: ramme med plads til 15 billeder i målene 3,1 x 3,1 cm
  • Mål: 34 x 23 x 7,5 cm
  • Bemærk: billederne sættes fast på bagsiden med en magnet

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T18:10:38+00:00