Har du brug for hjælp?

3D designerramme

129 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Det her er en meget flot og ekstraordinær gaveide til hende der elsker smukke ting. Den flotte 3D designerramme vil være med til at få hendes billeder til at fremstå endnu flottere på kommoden, stuebordet eller væggen!

Other customers bought

Beskrivelse

Liggende, stående, hængende - den ekstraordinære og flotte 3D designerramme vil se virkelig lækker ud, lige meget hvor og hvordan du placerer den! Den pyramideformede ramme stikker omkring 7,5 cm ud fra væggen og giver en ekstra dimension til dine billeder. Den fascinerende effekt vil med sikkerhed tiltrække ekstra opmærksomhed, men rammen er stadig virkelig elegant og smukt designet. Det smarte design med glas på både for- og bagside betyder, at rammen ikke begrænser sig til at stå op ad en væg på kommoden, men kan stå midt på stuebordet og beskues fra alle vinkler og kanter og stadig se smuk og dekorativ ud.
Den flotte billedramme leveres i en smuk gaveindpakning og med materiale til ophæng, hvis du synes den skal hænge på væggen. Du vil med sikkerhed imponere din søster eller veninde med denne originale og smukke gave, når du giver den til hende ved en særlig anledning med et af de fine billeder af jer to i - så kan hun altid kigge på jer, hvad enten hun vælger at have rammen stående på kommoden eller hængende på væggen!

Detaljer

  • Beskrivelse: designerramme til ophængning eller til at stå, leveres med materiale til ophængning og i gaveindpakning
  • Materiale: glas og kobber
  • Mål: 15,3 x 20,3 x 7,6 cm, passer til et billede på 10 x 15 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-21T05:41:39+00:00