Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508

2i1 rød- og hvidvinsglas

119 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Rød eller hvid? Hvorfor vælge når dette vinglas passer til begge. Det er bare at vende det om og vupti, så forvandler hvidvinsglasset sig til et rødvinsglas eller omvendt. Det eneste man lige skal huske i denne forbindelse er at drikke ud, før man vender glasset.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Nogle mennesker har sværere ved at træffe beslutninger end andre og prøver så vidt muligt at undgå sådanne situationer. Kaffe eller te, gå eller blive, købe eller lade være - er det ikke muligt at få begge ting?
Jo! I hvert fald når det gælder valget mellem rød- og hvidvin. Aldrig har det været nemmere at undgå at tage stilling, når bare man har et praktisk rød- og hvidvinsglas i én. Dette 2i1-glas gør det muligt først at nyde et friskt glas hvidvin, vende det 180 grader og derefter tage hul på en mere kraftig rødvin. Dog skal man lige være opmærksom på, at hvis stemningen og dermed også glasset skifter for ofte, kan det give pletter på blusen eller dugen. Så husk altid at tømme glasset helt.
Dette innovative og alsidige vinglas er en super gaveide til alle vindrikkere, der både er til rød- og hvidvin i rigelige mængder.

Detaljer

  • Mål: 9 x 23 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-21T10:13:32+00:00