Har du brug for hjælp?

200 euro-toiletpapir

59 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med denne gaveide bliver man så "rig", at man bogstavelig talt kan tørre sig i enden med sine penge! Det kan da godt være, at 200 euro-sedlerne ikke er helt ægte penge, men det føles dejligt alligevel! Med 200 euro-toiletpapir kan du skylle penge ud i toilettet, uden at det går ud over din opsparing.Giv den i pakkekalendergave eller tag den med som en lille ekstra gave til fødselaren.

Other customers bought

Beskrivelse

Åh, hvem der bare var rig som Joachim von And, Dyne-Larsen eller Donald Trump! Men nej, sådan gik det desværre ikke. Eller hvad? For penge er jo nu engang bare papir, og hvem har sagt, at de ikke kan laves af toiletpapir? Med denne sjove gaveide kan man bogstavelig talt tørre sig bagi med dem og på den måde komme til at føle sig som en multimillionær med alt for mange penge. Den sjove rulle med 200 euro-toiletpapir viser, hvordan det ville se ud, hvis penge rent faktisk var lavet af toiletpapir. Hvert stykke papir er en 200 euro-seddel, hvilket betyder, at hvert stykke papir, man river af svarer til omkring 1500 gode, danske kroner.
Denne gaveide er rigtig sjov, f.eks i pakkekalenderen - julen koster jo som bekendt så mange penge. Der vil måske ikke blive grinet hele vejen til banken, men det vil der uden tvivl hele vejen til toilettet, når den heldige modtager af denne rulle 200 euro-toiletpapir skal tage hul på formuen.

Detaljer

  • Beskrivelse: 2-lag, ensidet trykt
  • Mål (udrullet): 10 x 9 x 9 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-14T22:30:34+00:00