Har du brug for hjælp?

2 stk. steakknive med indgravering

515 kr
Inkl moms
- +
Denne kniv kan skære igennem en ordentlig steak, for her har du en rigtig steakkniv, og endda to af dem, da de kommer i gavesæt med to knive. Gaven er oplagt til den i omgangskredsen eller vennegruppen, der er glad for en ordentlig steak. Er man rigtig steakelsker skal man selvfølgelig have en steakkniv. Denne steakkniv er derudover lidt ekstra; du kan nemlig indgravere selve klingen med op til 20 tegn. Du kan for eksempel være kreativ og finde på en sjov titel eller et kælenavn til din steakelskende ven.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Så skal der spises nogle ordentlige steaks! Endelig er de rigtige steakknive i huset, så nu skal du ikke længere risikere at kæmpe med at skære kødet igennem med en doven kniv. Steakknivene er uundværlige, hvis du sætter pris på en god steak, og de kan skære igennem alle slags steaks.

Udover at steakknivene er i et lækkert design og god kvalitet, lavet af rustfrit stål og træ, så kan steakknivene også noget andet. De kan laves til en fed, personlig gave. Du har nemlig muligheden for at indgravere hver af knivene med op til 20 tegn, som vil blive indgraveret på knivens klinge. Du kan skrive en sjov titel eller et kælenavn, så steakknivene bliver en endnu mere personlig gave for den heldige modtager.

Skal gaven være helt fuldendt, skal den selvklart gives til den næste grillaften med gutterne, hvor der er steaks på menuen.

Detaljer

  • Materiale: rustfrit stål, træ
  • Vægt: 140 g per kniv
  • Mål: 120 mm klinge, 240 mm i alt
  • Bemærk: benyt ikke specialtegn til indgraveringen
2020-12-03T07:48:28+00:00