Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

Tænk engang: Bare én enkelt gang at prøve at have så mange penge, at du ikke ved, hvad du skal gøre med dem, at du kan gå på toilettet og tørre dig selv med dem, uden at skulle tænke over det. Det ønske kan nu gå i opfyldelse, du skal bare vælge det her toiletpapir, som vil give dig en uforlignelig følelse af overflod og rigdom. Sjov gaveide til alle dem, der drømmer om de rigtig store penge!

 • Pakker sendes inden for 24 timer*
 • Fri levering fra 499,- kr.
 • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
55 kr
- +
Inkl. moms
 • Pakker sendes inden for 24 timer*
 • Fri levering fra 499,- kr.
 • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Hvem drømmer ikke en gang i mellem om en dag at kunne svømme i rigtig mange penge og aldrig skulle bekymre sig om dem? Med 100 dollars-toiletpapiret er der en foreløbig og nem løsning til at opleve følelsen af at kunne tørre sig i rumpen med penge uden at tænke over det. Toiletpapiret vil med sikkerhed få dine toiletgæster til at kigge en ekstra gang, når de låner toilettet. Det er så virkelighedstro at pengene næsten er for gode til at skylle ud.
Benjamin Franklin kigger betuttet på dig fra de trykte 100 dollarsedler: "Tænk engang, at den amerikanske dollar igen ville stå så lavt" ser han ud til at tænke, inden du skyller ham ud i kummen.
Toiletpapiret er heldigvis ikke så groft som rigtige sedler, så det er også en blød fornøjelse at bruge det. Finansielle genier og håbefulde millionærer vil helt sikkert få masser af sjov og ballade ud af det usædvanlige toiletpapir. Pengegave har pludselig fået ny betydning!

Detaljer

  Anmeldelser
  Indsend din bedømmelse
  ^2018-06-24T16:55:36+00:00