Har du brug for hjælp?

XXL peberkværn formet som et baseballbat

385 kr
Inkl moms
- +
Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det - denne peberkværn ligner til forveksling et rigtigt baseballbat! Men i modsætning til et bat har denne peberkværn et imponerende indre, og der er endda livslang garanti på kværnen. Hvis du kender en sportsmand eller -kvinde med hang til krydret mad, så er det her den helt rigtige gaveide.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Forestil dig gæsternes måbende blikke, næste gang de beder om pebret, og du rækker dem et baseballbat. De vil helt sikkert tro, at du er blevet skør! Denne XXL peberkværn ligner ved første øjekast et normalt bat, men i toppen gemmer der sig en peberkværn af allerhøjeste kvalitet. Producenten Cole & Mason er så stolte at deres store kreation, at de giver livslang garanti på kværnen, så det er bare med at kværne løs. Med den bombastiske peberkværn kan du også få helt fint kværnet peber - bare indstil finheden på kværnen og nyd det smukke resultat.
Den store peberkværn bliver helt sikkert et highlight til næste grillfest, og hvis du ønsker at gøre denne geniale gave mere personlig, kan du vælge at få modtagerens navn indgraveret på battet - så er der heller ingen tvivl om, hvem der ejer den gigantiske kværn.

Overrask en baseballspiller, -fan eller en med hang til skøre gadgets med denne seje og overdimensionerede peberkværn, den falder helt sikkert i god jord hos modtageren. En helt igennem sjov og anderledes gaveide med et personligt touch.

Detaljer

  • Brugsanvisning: finheden kan indstilles, skru battet fra hinanden, når der skal fyldes peber i
  • Materiale: bæredygtigt bøgetræ, møllen er fremstillet af carbonstål (med livslang garanti fra producenten)
  • Mål: 72 x 6 x 6 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn
2020-11-29T23:32:18+00:00