Har du brug for hjælp?

XXL ølstøvle med indgravering

299 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hold nu helt fest, det er noget af en ølstøvle! Dette XXL ølglas i forma f en støvle kan rumme to liter af de gyldne dråber, så det kræver sin mand at tømme det. Kender du en tørstig øldrikker, der vil få julelys i øjnene ved synet af den elegante ølstøvle, kan du overraske vedkommendes med det flotte glas. En stor og personlig gave til en entusiastisk øldrikker.

299 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Kender du en, der nærmest har tømt sin øl inden resten af selskabet har taget den første slurk, så har du her den perfekte gaveide. Den gigantiske ølstøvle kan rumme hele to liter øl - så burde den værste tørst vist være slukket. Det kræver sin mand at tømme glasset, og bare det at føre det op til munden kan være en udfordring - det er derfor vigtigt, at modtageren har en ordentlig overarm, der kan løfte det bombastiske glas.
Det med "bund eller resten i håret" er nok ikke noget man skal bevæge sig ud i, når man drikker af denne gigantiske ølstøvle, men derfor kan man jo godt øve sig derhjemme i smug og imponere drengene til næste fest.

Hvis du er på udkig efter en gave til en, der elsker øl og festlig Oktoberfest-stemning, er denne XXL ølstøvle perfekt, og for at gøre gaven ekstra personlig kan du vælge at få indgraveret modtagerens navn og en anden kort tekst i glasset - så er der ikke nogen tvivl om, hvem der er den sande ølkonge.

Detaljer

  • Materiale: glas
  • Kapacitet: 2 liter
  • Mål: ca. 32,5 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn
2020-11-29T10:47:31+00:00