Har du brug for hjælp?

XL peberkværn-kok

189 kr
Inkl moms
- +
Gaven, der er perfekt til alle, som kan lide velkrydret mad og har sans for seje gadgets til køkkenet. Peberkværnen bringer godt humør og friskkværnet peber til bordet, og vil bringe glæde hos enhver kok - både den erfarne og den uerfarne!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her er peberkværnen til manden, der har alt: XL peberkværn-kokken er i et flot design, der vil trække smil frem i alle køkkener og ved alle spiseborde. Køkkenchefen i sin kridhvide kokkejakke, flotte høje kokkehue, og det lille franske moustache skal nok sørge for, at der altid er 100 % friskkværnet peber til al den lækre mad, du bare skal sørge for at diske op med! Om du ønsker fint eller groftmalet peber bestemmer du selv, du indstiller bare kværnen til den malingsgrad, du foretrækker, at din peber kommer i. Skulle han undtagelsesvis ikke blive brugt, vil han stå og se godt ud på køkkenbordet ved siden af komfuret eller på hylden, hvor fra han holder øje med alt, hvad der foregår i køkkenet.
Med den store, flotte XL peberkværn-kok rammer du helt præcist, når du leder efter den rigtige gave til manden der har alt, køkkenchefen, og selvfølgelig alle, dem der kan lide velkrydret mad, og har sans for fede gadgets til køkkenet. Og hvem kan ikke lide at se på et stykke veldesignet brugskunst med en vigtig funktion i køkkenet?

Detaljer

  • Materiale: keramik
  • Mål: 22 x 9 x 7,5 cm
2020-12-03T07:20:27+00:00