Har du brug for hjælp?

Wellness-gavesæt med rosenduft

205 kr
Inkl moms
- +
Dette smukke gavesæt med et detaljetro design er og bliver en pragtfuld gaveide. Gavesættet indeholder alt til den perfekte håndpleje i en fin duft af roser: håndsæbe, peeling, håndcreme og børste. Med andre ord, så er der alt ,hvad en kvinde har brug for til af holde hænderne bløde og fine. Det hele er samlet i en passende hvid spand, som også fint kan bruges som dekoration på badeværelset.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En fin og stilfuld gave er det bedste man kan give! Her er et wellness-gavesæt med rosenduft, som ser mindst lige så godt ud, som det dufter, og hver del er af god kvalitet og nem at anvende. Både den lækre håndsæbe og håndcreme med den vidunderlige duft af roser er i praktiske flaskebeholdere, så det nemt kan doseres på en hygiejnisk måde helt uden at dryppe. Selv neglebørsten sammen med håndpeeling og begge peelinghandsker gør en god figur på badeværelset. Alle delene er samlet i en stilfuld hvid spand, som ikke kun er velegnet til at bruge som dekoration, men som også kan bruges til opbevaring af diverse ting.
Et wellness-gavesæt med rosenduft kan anbefales enten som gaveide til pårørende, som en større værtindegave eller som fødselsdagsgave til kollegaen. Et velplejende gavesæt i et stilfuldt og tidløst design.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder håndsæbe 260 ml, håndlotion 260 ml, håndpeeling 50 ml, neglebørste, peeling-handsker, metal-spand
  • Mål: 16 x 16 x 27 cm
2021-01-22T23:07:29+00:00