Har du brug for hjælp?

Weekendtaske med initialer

599 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En fantastisk weekendtaske med masser af plads og personlighed. Du kan nemlig få gjort tasken til din helt egen med et personligt "våbenskjold" med dine initialer påtrykt i sort. Tasken er i god kvalitet, og det lækre beigefarvede canvasmateriale ser lækkert ud og passer til ethvert outfit og enhver anledning. Praktisk, lækker og personlige gaveide til både mænd og kvinder!

* Skal udfyldes

599 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Når du bare skal afsted på en forlænget weekend og rygsækken er for lille, men kufferten er for stor, så er det eneste rigtige valg denne lækre, personlige weekendtaske. Her har du nemlig plads til lige det, du har brug for, uden at der hverken er for meget eller for lidt plads.
Canvastasken har en justerbar skulderrem, en indvendig lomme til værdigenstande, og den polstrede hank bidrager til høj komfort, når du bærer tasken i hånden. Tasken er selvfølgelig også ideel som træningstaske, og der vil blive kigget grundigt på dit monogram i omklædningsrummet, når du kommer gående med den.

Det her er den ideelle gave til manden der har alt eller til kvinden, der sætter pris på en rustik og personlig weekendtaske. Det flotte "våbenskjold", der bliver trykt på tasken, vil uden tvivl imponere, og den vil med sikkerhed blive taget godt imod til både fødselsdag og jul. Og så kan man jo aldrig vide, om der skulle falde en weekendtur af på et senere tidspunkt, så tasken rigtig kan blive brugt.

Detaljer

  • Beskrivelse: weekendtaske med initialer messingknapper/lynlåse, 2 små og 1 stort rum, justerbar skulderstrop, polstret hank
  • Materiale: ydre 59 % bomuld, 36 % polyester, 5 % viskose (vasket canvas), fór 100 % polyester
  • Kapacitet: 45 l
  • Mål: 58 x 30 x 30 cm
2021-01-16T01:45:54+00:00