Har du brug for hjælp?

Wanted Dead or Alive - billedramme

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Både unge og gamle vil synes at Wanted Dead or Alive-billedrammen er en sjov og original ramme, der vil få dine fotografier til at fremstå federe og få ekstra meget opmærksomhed! Sjov indflyttergave til din ven, der lige er flyttet hjemmefra, med et af de sjove billeder fra jeres sidste ferie sammen siddende i, som var I de farlige Dalton-brødre fra Lucky Luke.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her har du fundet en virkelig fed, anderledes og original gaveide til din veninde, der elsker at tage selfies eller din ven, som mangler at få hængt nogle ting op på væggene, efter han er flyttet hjemmefra. Med denne Wanted Dead or Alive-billedramme vil billederne af dine venner eller dine selvportrætter få et helt andet og komisk udtryk. Tankerne vil blive ledt hen på de rigtig gamle Westerns med cowboys og indianere, hvor der altid er en eftersøgningsplakat med en af de rigtig grimme banditter afbilledet på med teksten "wanted dead or alive" og så selvfølgelig en flot og rundhåndet dusør! Rammen ligner en af de gamle eftersøgningsplakater, og du sætter bare det billede ind, som du har lyst til af din ven, dig selv eller hunden, og med et har du en sjov og anderledes dekoration til kommoden eller væggen.
Rigtig god gaveide til alle, der bruger masser af tid på at tage billeder og til folk, der elsker sjove gadgets til hjemmet!

Detaljer

  • Materiale: glas og plastik
  • Mål: 24 x 18 cm passer til et foto på 10 x 10 cm
2020-11-29T11:42:36+00:00