Har du brug for hjælp?

Wall Climber - fjernstyret bil

345 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Her får du alt, hvad hjertet kan begære af fart, spænding og nye muligheder. Den fjernstyrede bil kan køre på gulvet, men du kan også lade den køre slalom mellem familieportrætterne på væggene eller lamperne i loftet. Du får her du en fjernstyret bil, der også kan køre både på vægge og lofter. Masser af sjov og spænding og I kan endda være hele tre biler til at køre om kap på én gang, da du har mulighed for at indstille bilen, så den kører på en af tre mulige kanaler. Fantastisk gaveide til far eller søn, eller måske skal du overveje, om de ikke skal have en hver, så der kan komme rigtigt godt gang i de indre drengerøve.

Other customers bought

Beskrivelse

Spænd sikkerhedsbæltet på din indre drengerøv. Det får du brug for, når der kommer fart over feltet med denne nye fjernstyrede bil, som du kan køre slalom på væggene og lofterne med. Det bliver en fest uden lige, og det bliver spændende at se, hvem der først får styret rundt i hjørnerne og kommer i mål.

Bilen kan indstilles, så den kører normalt, men du har også mulighed for at slå vakuum til, så den integrerede propel generer et stabilt vakuum, og lader bilen køre både op af vægge, rundt i hjørner og hen ad loftet. Det er racekørsel med høj drengerøvs-faktor, og elskere af hestekræfter vil få mange timers sjov, konkurrence og glæde med de nye muligheder, som denne fjernstyrede bil giver.

Detaljer

  • Beskrivelse: kan fjernstyres på 3 forskellige kanaler
  • Materiale: kunststof
  • Bemærk: bruger 6 stk. AA 1,5 v baterier (ikke inkluderet)
2023-12-01T07:24:22+00:00