Har du brug for hjælp?

Walk of Fame - dørmåtte

285 kr
Inkl moms
-15,00 %
- +
Med den her fede Walk of Fame-dørmåtte kan der ikke være nogen tvivl om, at i denne lejlighed bor der en rigtig stjerne! Med din helt egen stjerne på dit dørtrin, sørger du for at trække følelsen af Hollywood helt ind i dit hjem. Den personlige dørmåtte er en sjov gaveide til små og store stjerner!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Den helt personlige og virkelig fede Walk of Fame dørmåtte er den eneste gave, du behøver at give til din bedste veninde, som elsker Hollywood højere end noget andet! Hvem kunne ikke tænke sig at have en stjerne med eget navn på ligesom alle de andre store verdensstjerner som Marilyn Monroe, Johnny Cash, Jackie Chan og Nicole Kidman? Med den personlige dørmåtte kan den drøm nu gå i opfyldelse.

Walk of Fame-dørmåtten kan selvfølgelig være en sjov gave til en ven eller en rigtig fed gave til dig selv - både din ven og dig vil være glade for den! Dit navn eller en kort hilsen til dine gæster bliver indgraveret på en plakette som er skruet fast i måtten. Den fede og anderledes dørmåtte er lavet af kokos, som jo er et naturprodukt og derfor biologisk nedbrydeligt.

Den helt perfekte housewarminggave til din bedste veninde eller bare en lille gave til dig selv!

Detaljer

  • Materiale:
    • Overside: 100 % polyester
    • Underside: 100 % gummi
  • Mål: 60 x 60 cm
2019-07-17T17:43:57+00:00