Har du brug for hjælp?

Voice box-lydoptager

145 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Hiv din voice box-lydoptager frem, når du har en spontan tanke, du gerne vil huske, eller når din yndlingssang kommer i radioen, og du gerne vil høre hvordan et Justin Timberlake feat. dig-nummer lyder. Man ved ikke, man mangler den, før man har den og tænker "hvordan levede jeg uden en voice box-lydoptager så længe?". En sjov gaveide, som ingen praktisk nytte har whatsoever - men den vil give mange sjove timer!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En voice box-lydoptager er den simpleste lydoptager at bruge til at lave sjove lydoptagelser! Med en voice box som ekstra gæst til enhver fest eller sammenkomst har du og dine venner mulighed for at optage og lægge mærkelige effekter på alt, hvad I siger. Med lydoptagerens komiske og absurde lydeffekter lige ved hånden er det blot at dreje på en af knapperne foran på voice boxen, og pludselig lyder optagelserne som var de et klip fra en science fiction-film. I kan også optage jer selv, som parodier på radioudsendelser fra 50'erne eller lave din egen version af Kanye Wests 'Yeezus'-album.
Overstyr eller understyr vokalen med effekterne, og pludselig lyder karaokesangene noget anderledes! I kan også optage lyden af en gryde, der bliver slået på, eller en hund der gør. Der er masser af muligheder! Det er en oplagt gave til hende, som elsker at optage og genafspille sjove klip af sig selv og sine venner. Voice boxen kan gives som housewarminggave, jule- eller fødselsdagsgave.

Detaljer

  • Vægt: 86 g
  • Bemærk: batterier er inkluderet (CR2032)
  • Mål: 6 x 10 x 2 cm
2020-12-01T20:55:58+00:00