Har du brug for hjælp?

Vodka i brandslukkerflaske

259 kr
(370 kr / l) Inkl moms
- +
Sluk tørsten og sæt gang i festen! Denne kvalitetsvodka kommer i en brandslukkerflaske, som man bare kan tage med, og så man klar til hvad som helst. Udenpå har den et flot og smart brandslukker-look samtidig med at dens indre er lækker, prisbelønnet vodka. En perfekt flaske til at holde liv i det vilde partymood til en hvilken som helst fest. En gave, der vil falde i vodka-elskerens smag!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Det røde brandslukker-look er et perfekt skjul til en klar og stærk vodka. Sluk tørsten og fyr op for festen med denne vodka i brandslukkerflaske, så ingen kan se, hvilke ædle dråber, den indeholder! Flasken benyttes ligesom en brandslukker og skal derfor nok få sat gang i det partyglade folk. Vodkaen brænder ikke i halsen, men er derimod en dejlig og behagelige overraskelse med en blød og mild smag. Den minder faktisk lidt om honig i smagen. Udover at det er bl.a. Sean Pauls, Fabolous', Ginuwines og Keith Sweats' yndlingsvodka, så doneres en del af indkomsten til amerikanske brandmænd.
En flaske vodka i brandslukkerflaske er ikke bare en genial gaveide med et flot design, den støtter også et godt formål. Start den næste party med en brand og nyd godt af at slukke ilden med denne gennemtænkte gaveide. Et sikkert højdepunkt til enhver party!

Detaljer

  • Beskrivelse: prisbelønnet vodka (40 % vol.) - hver flaske giver penge til de amerikanske brandmænd
  • Kapacitet: 0,7 liter
2019-09-17T15:39:29+00:00