Har du brug for hjælp?

Viskestykke-slips

165 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Her er en sjov gaveide til dem, der ikke kan lide at vaske op! Med det sjove viskestykke-slips bliver opvasken nemlig klaret i en håndevending. Ved første øjekast ligner det et helt almindeligt slips, men i en håndevending bliver det lavet om til et viskestykke, der nok skal hjælpe dig med at klare det sure arbejde!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette slips skal du nok lige kigge på en ekstra gang: Umiddelbart ligner det nemlig et ganske almindeligt slips, men når du folder det ud, er det pludselig et viskestykke! Det hvide stof med den diskrete røde stribe, som man kender fra de klassiske viskestykker, passer overraskende godt som slips. En sjov gaveide til din skøre onkel eller andre, der altid skal gøre et stort nummer ud af ingenting. Du kan selvfølgelig også give det til din kæreste som en lille opfordring til, at han da godt kunne tage opvasken bare lidt oftere.

Skal du til polterabend med din bedste ven, er viskestykke-slipset også en sjov måde at signalere på, at han snart skal være tøffelhelt. Du skal helt sikkert nok finde en anledning til dette slips, om det så er til dig selv, eller om det mere er tænkt som en gave.

Detaljer

  • Beskrivelse: viskestykke-slips
  • Materiale: 50 % lærred, 50 % bomuld
2020-11-25T20:46:55+00:00