Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Visitkortholder med foto

129 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Visitkort er en vigtig del af manges arbejdsliv og en måde at få vigtige kontaktoplysninger om en mulig kunde eller lignende. De skal selvfølgelig ikke bare ligge og rode rundt i diverse jakkelommer eller tasker, men opbevares på en sikker måde i en visitkortholder - og med denne kan du selv være med til at bestemme, hvordan din skal se ud. Lav din egen personlige visitkortholder, eller giv den til en, du holder af.

129 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Den passer lige i inderlommen eller i dametasken og passer på mange vigtige oplysninger, så selvfølgelig må den da også godt have lidt stil og personlighed. Nu kan du selv designe din visitkortholder, eller overraske en af de andre på kontoret med en personlig visitkortholder med foto. Det er helt op til dig, hvad motivet skal være - måske et billede af kæresten, familien, din trofaste hund eller firmalogoet - det er kun fantasien, der sætter grænser.
Holderen er lavet af rustfrit stål og er dermed særdeles holdbar og den mest optimale måde at opbevare alle dine visitkort på, så de ikke bliver beskidt eller bøjet.

Den personlige gave egner sig til mange anledninger, og mon ikke især kollegaerne på kontoret vil sætte stor pris på denne elegante visitkortholder? Hvad end du vælger at designe en til dig selv eller give den i gave, vil denne visitkortholder helt sikkert bringe glæde i mange år fremover. En praktisk og personlig gave, som enhver forretningskvinde eller -mand med respekt for sig selv må eje.

Detaljer

  • Beskrivelse: med sublimerbare metalplader, passer til standard visitkort
  • Materiale: rustfrit stål
  • Mål: ca. 8 x 4,5 x 1 cm
2023-12-01T07:59:52+00:00