Har du brug for hjælp?

Vinsæt med glasmarkører

195 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Dette praktiske og farvefulde vinsæt med flotte farvede kæder til glassene er perfekt til skovturen i det fri eller bare til at sprede lidt stemning til middagen med vennerne. Dukkens flotte halskæder kan sættes på glassene og bruges som glasmarkører, så de ikke bliver forvekslet, hendes skørt er fire coastere, som kan lægges under vinglasset og hendes elegante hat kan sættes på flaskens top som flaskelukker, så fluer eller andre insekter ikke kommer ned i flasken. En absolut brugbar og sød lille gaveide!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne lille vindame er forberedt på ubudne gæster, der tilfældigvis kommer forbi med en flaske god vin. Dem, der har denne lille dame til at stå på bordet, kan hurtigt sprede en god stemning på en dejlig aften med vennerne. I løbet af nul komma fem har hun markeret glassene med sine flotte halskæder, så alle ved, hvor deres glas er, taget skørtet af og sat dem under vinglassene, så duen holdes ren og pæn, og efter vinen er blevet skænket, sat sin hat på toppen, så fluerne eller andre insekter ikke drukner deri. Hatten har også det ekstra plus, at den holder vinen drikkelig til dagene efter.
Vinsættet er designet som en sød og farveglad dukke og er derudover en flot dekoration at have stående på køkkenhylden eller i vindueskarmen. En gaveide, der både er praktisk og flot! Giv den i indflyttergave eller som værtsgave med en god flaske vin til.

Detaljer

  • Beskrivelse: inkl. 4 coastere, 4 glasmarkører og 1 flaskelukker
  • Bemærk: egnet til fødevarer
2020-12-02T15:47:16+00:00