Har du brug for hjælp?

Verdenskort i kork

345 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Denne opslagstavle er ikke bare praktisk, den fungerer også som en fantastisk udsmykning på væggen, både med og uden noget hængt op på. Det her er den perfekte gave til din ven eller veninde, der allerede har rejst verden tynd, eller som står over for at skulle i gang med det!

Other customers bought

Beskrivelse

Verdenskortet i kork er en helt fantastisk opslagstavle! Korkopslagstavlen kan du måske huske som den klassiske tavle tilbage fra, da du gik i skole, men den her, der er formet som et verdenskort, er den opgraderede og moderne udgave af den gamle tavle. Du kan selvfølgelig bruge den på helt almindelig vis til små beskeder, påmindelser, noter og alt muligt andet, der er vigtigt at huske. Eller du kan lade dig inspirere af, at du har et verdenskort hængende og markere alle de steder, du allerede har rejst, eller de steder, du gerne vil se. Der følger 16 nåle med, så det er bare med at få markeret. Du kan også samle postkort fra hele verden, som du har fået sendt fra venner og familie.

Verdenskortet i kork er så fint, så du kan jo også bare få det hængt op og så lade det være en flot udsmykning i sig selv. Uanset om du er globetrotter eller elsker original brugskunst, så er der mange der vil blive meget glad for at få hele verden i gave!

Detaljer

  • Beskrivelse: selvklæbende opslagstavle Materiale: kork, metal, plastik Mål: 100 x 45,5 x 0,5 cm Bemærk: inkl. 16 sorte, runde nåle
2023-12-01T02:13:05+00:00