Har du brug for hjælp?

Varmepude designet som en papegøje

259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Her er en papegøje, der har din ryg! Denne varmepude designet som en farverig papegøje er en herlig gaveide til de kuldskære i familien. Den er lavet i fleece og bomuld og med hvedekornsfyld, og den behøver bare at komme i ovnen eller mikrobølgeovnen kort, så kan den varme i hele 45 minutter. Tag den med som gave til en god kollega, der altid fryser på kontoret, eller en god veninde, som trænger til en god bedring-gave.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gaveide skal nok holde modtageren varm i de kolde vintermåneder. Varmepuden, der er formet som en papegøje, er ideel, når der skal slappes af på sofaen, eller der er eventuelle smerter, der skal lindres. Den farverige papegøje er lavet i fleece og bomuld og er fyldt med økologiske hvedekorn, som kan tages ud og opvares i ovn eller mikrobølgeovn og derefter afgive varme i op til 45 minutter.

Giv papegøjen i gave til din søster, bror, mor eller farfar, så har de noget at varme sig på, når de sidder i sofaen og ser fjernsyn eller læser en god bog. Varmepuden fungerer smertelindrende, hvis du for eksempel har ondt i maven eller har tendens til blærebetændelse. En varm gaveide, som samtidig er farverig.

Detaljer

  • Beskrivelse: varmepude
  • Materiale: 100% polyester (fleece), 100% bomuld (betræk), 100% økologiske hvedekorn (fyld)
  • Bemærk: kan opvarmes i ovn eller mikrobølgeovn og opvarmer i op til 45 minutter
2021-12-07T06:24:05+00:00