Har du brug for hjælp?

Vanilla Love - fotoramme

85 kr
Inkl moms
- +
Et særligt billede fra en særlig dag, skal også i en helt særlig ramme! Denne flotte Vanilla Love-fotoramme, præsenterer dit yndlingsminde på stilfuld og romantisk vis. Stil den på kaminen eller i reolen, så du kan se på det hver eneste dag. En smuk gave til din elskede!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Et billede siger mere end tusind ord, har du sikkert hørt mange gange, men det bliver det ikke mindre sandt af! Med denne flotte Vanilla Love-fotoramme kan du nemt vise omverdenen, hvem der betyder noget for dig. Du kan sætte et billede af din kæreste i rammen og have det stående fremme på dit skrivebord på arbejdet eller derhjemme i stuen. Du kan også vælge et billede af jer sammen fra en særlig dag som for eksempel på en ferie eller på jeres bryllupsdag. Fotorammen har plads til et billede i størrelsen 10 x 15 cm, som rigtig kommer til sin ret her.

En dejlig og romantisk gave til din elskede enten til Valentinesdag, jeres årsdag eller en fødselsdag. Sæt et billede af jer i rammen, pak det ind og se reaktionen, når din kæreste åbner gaven. En sand kærlighedserklæring, for: et billede siger mere end tusing ord!

Detaljer

  • Beskrivelse: fotoramme til billeder i størrelsen 10 x 15 cm
  • Materiale: træ
  • Mål: 21,5 x 21,5 x 2,5 cm
  • Bemærk: da der er tale om et naturprodukt, kan de enkelte produkter være forskellige
2020-12-05T06:23:34+00:00