Har du brug for hjælp?

Vandtæt cover til iPad 2 og 3

515 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Komplet vandtæt iPad-cover, der beskytter mod vandskader, er et absolut must-have for alle iPad-ejere, der bare skal have den med i badet, ved poolen, på stranden eller endda under vandet! En fed og praktisk gaveide, som sikrer at du kan tage din iPad 2 eller 3 med alle vegne, selv ned under vandet.

Other customers bought

Beskrivelse

Det her er den vildeste, fedeste og praktiske gaveide til fødselsdag, jul eller bare fordi. Det vandtætte og transparente iPad-cover, der fungerer som en ekstra "hud" til din iPad (model 2 og 3) er nærmest uundværligt i forhold til dets funktion og anvendelighed.
Det slanke og beskyttende hylster i et enkelt og elegant design er den perfekte beskyttelse mod regn, vandsprøjt eller endda til let dykning. Med det 100 % vandtætte cover er din iPad godt beskyttet, ikke kun mod fugt, men også mod sand og snavs. Og det vildeste er, at du ovenikøbet kan tage din iPad med ned på en meters dybde uden bekymring og tage masser af billeder eller optage videoer. Det bliver jo de vildeste billeder og videoer, I kan blære jer med efter jeres lækre ferie med azurblåt hav og farvestrålende og flotte fisk!
Din kæreste vil elske dig en lille smule mere, hvis du giver ham det smarte og vandtætte iPad-cover i fødselsdaggave eller til valentinsdag - og du vil sikkert også selv få lidt ud af den praktiske gave!

Detaljer

  • Beskrivelse: vandtæt op til 1 meters dybde, touchscreen er fuldt funktionel gennem coveret
  • Materiale: plexiglas og gummipakning af høj kvalitet
  • Bemærk: kompatibel med iPad 2 og 3
2020-12-03T08:07:32+00:00