Har du brug for hjælp?

Vandkanon

335 kr
Inkl moms
- +
Klar, parat, fyr! Med denne kæmpe vandkanon kan den næste vandkamp bare komme an. Slut den til haveslangen, så har du ammunition nok til resten af dagen. En vild og våd gaveide til børn og barnlige sjæle, og det perfekte legetøj til en varm sommerdag på græsplænen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Kan du huske barndommens mange vandkampe? Nogen har fået en god ide til, hvordan du kan give din vandkanon mere tryk på: Du skal da bare koble den direkte til haveslangen! Det kan du med denne blå vandkanon, der endda kommer med en fod, så du ikke behøver at holde den under hele vandkampen. Inviter din bedste ven til vandduel på liv og død, du har helt sikkert en fordel med din vandkanon.
Der er ikke noget bedre end en vandkamp på de varme sommerdage, hvor man har brug for at køle ned, men en vandkamp kan også være en sjov ide til en polterabend, hvor man gerne vil have lidt action ind i dagens program. Vil du gerne have et vinderkort på hånden, så kommer du ikke uden om denne kraftfulde vandkanon. En genial gaveide til både små og store vandhunde, der slet ikke kan få nok af sjov og leg. Så er det bare med at komme af vejen, før du selv bliver ramt af vandstrålen!

Detaljer

  • Beskrivelse: vandkanon med direkte tilkobling til haveslange, stor rækkevidde
  • Materiale: plast
  • Mål (indpakning): ca. 46,5 x 63,5 x 16,5 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-02T06:26:58+00:00