Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
Tilbud på alle oplevelser! 😎 20% rabat! 😎 super
yes20

Vandglas med indgravering

Fra: 109 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

En af de bedre gaveideer, der passer til store som små, børn som voksne. Her er et vandglas, som er noget som alle bruger flere gange om dagen, og det specielle ved dette vandglas er, at du kan designe og indgravere det, så det passer perfekt til den, der skal have vandglasset i gave. Vælg mellem tre designs og skriv navnet på den heldige modtager, så har du den perfekte personlige gave til enhver anledning.

* Skal udfyldes

  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

I dette glas kan du drikke din yndlingsdrik - om det er kakao, te, vand, kaffe, saft eller sodavand. Glasset er nemlig helt dit eget, og derfor bestemmer du selvfølgelig, hvad du vil drikke. Grunden til, at glasset er dit helt eget, er både fordi, du har fået det i gave, men også fordi det kan indgraveres, så det passer lige til dig. Dette fine vandglas med indgravering fås i tre forskellige varianter - to med teksten "Wanted", det ene med Grinch, fra den kendte julefilm, den anden med julemanden. Den tredje variant af glasset har et billede af det glade Cookiemonster og plads til at skrive eksempelvis "Tillykke" og så navnet på fødselaren nedenunder.
Tekst, motiv og det navn, som du vælger, udgør til sammen et fint og personligt vandglas, som hurtigt vil blive yndlingsglasset, når der skal væske indenbords. Dette vandglas med indgravering er en perfekt gaveide, når du ønsker at give en gave, der er lidt udover det sædvanlige, for personlige gaver er nu engang de bedste.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem Grinch, Cookiemonster og Julemanden
  • Bemærk: brug ikke specialtegn

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-10-22T07:46:00+00:00