Har du brug for hjælp?

Vandforstøver i messing

249 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: fra 09.01.

Denne smarte vandforstøver er perfekt til at vande små fine blomster med, som måske ikke behøver så meget vand men bare masser af kærlighed. Den anderledes "vandkande" er yderst elegant og kan stå fremme i vindueskarmen eller på reolen indtil blomsterne igen trænger til et par dråber vand. En rigtig fin gaveide til alle med grønne fingre og sans for æstetik.

Other customers bought

Beskrivelse

Vandkander eller de mere elegante vandforstøvere findes i et hav af udformninger og mere eller mindre heldige materialer og farver. Denne yndige vandforstøver i messing hører i den grad til i toppen, hvad angår både udseende og funktion. Forstøveren holdes med pegefingeren i ringen, og når du trykker på pumpen, kommer der den fineste "støvregn" ud ad hovedet. Brug den til at vande sarte blomster og krydderurterne i køkkenvinduet eller på altanen, så de får lige nøjagtig den mængde vand, de har brug for.
Når man kigger på forstøveren bliver man taget med tilbage til en tid med mindre plastik, hvor brugsgenstande blev fremstillet af et holdbart materiale. Den ikoniske vintage forstøver har en flot gylden og skinnende overflade og kan derfor stå fremme som en pyntegenstand med en praktisk funktion. Den passe flot ind i både klassisk og mere moderne indrettede hjem, og den lille hjælper vil helt sikkert få en æresplads i modtagerens hjem.
En super flot og praktisk gaveide, der kan gives i mange anledninger, og som både unge og ældre vil sætte pris på.

Detaljer

  • Beskrivelse: vandforstøver i messing, vintagedesign, gylden, let at anvende
  • Materiale: messing
  • Vægt: ca. 104 g
  • Mål: ca. 9,2 x 14,9 x 8,5 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2023-12-01T07:06:30+00:00