Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
Tilbud på alle oplevelser! 😎 20% rabat! 😎 super
yes20

Værktøj lavet af chokolade fra Hussel

85 kr
(567 kr / kg) Inkl moms
- +
Her er en gave, der består af hele fem dele. De fem dele er forskellige stykker værktøj - en tang, en skruetrækker, en sav, en skruenøgle og en hammer. Det specielle ved disse stykker værktøj er, at de er lavet af chokolade. De er lavet så perfekt og med så mange små detaljer, at det virkelig ligner ægte stykker værktøj. Den store forskel er så bare, at de kan spises. Et sødt gavesæt med lækker chokolade til håndværkeren eller fyren, der er vild med værktøj.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Med denne gave skal du passe på, at du ikke pludselig får forbyttet det rigtige værktøj fra værkstedet, for flot ser det ud, men det fungerer nok ikke til, når du skal have hamret et søm i væggen eller hevet en skrue ud. Ikke desto mindre er denne gaveide absolut skøn - et gavesæt med fem stykker chokolade, der er formet som forskellige stykker værktøj.

I sættet får du en tang, en skruetrækker, en sav, en skruenøgle og en hammer, og selvom de ikke fungerer som rigtigt værktøj, så ser de stadig ret så ægte ud. Men er det egentlig ikke også meget federe med værktøj, man kan spise? I gaven er der i alt 150 gram, og det er altid en god ide at give chokolade i gave, for hvis du er heldig, så deler modtageren med dig.

Detaljer

  • Beskrivelse: værktøj lavet af chokolade. 5 dele: skruetrækker, skruenøgle, tang, hammer og sav. Ingredienser: sukker, kakaosmør, letmælkspulver, kakaomasse, sojalecithin (emulgator), vanilleekstrakt. Vægt 150 gram. Mindst 32% kakaoindhold. Næringsindhold per 100 gram: 562 kcal / 2352 kJ (energi), 36 g fedt, 23 gram tilsatte fedtsyrer, 50 g kulhydrater, 49 g sukker, 8,8 g protein, 01 g salt.
  • Bemærk: kan indeholde spor af nødder. Indeholder allergener mælk og sojabønner.

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-10-20T07:02:35+00:00