Har du brug for hjælp?

USB-køleskab

229 kr
Inkl moms
- +
Når det er rigtig varmt og du sidder foran computeren og drømmer om en dejlig kold dåsecola, så føles vejen til køleskabet uendelig lang! Nu har du muligheden for at slippe for, at skulle rejse dig op! Med det lille, smarte USB-køleskab i retrostil har du en dejlig kold dåsesodavand eller en dåseøl i løbet af fem minutter. En praktisk gaveide til den flittige studerende, som tilbringer mange timer på biblioteket eller i parken! På den måde har du altid en kold drik lige ved hånden!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Der findes simpelthen ikke noget værre end at sidde foran computeren og være ved at dø af tørst! Hvad vil du sige, hvis du havde muligheden for at køle din dåsesodavand eller øl ved at bruge din computer? Det lyder først ret usandsynligt, men med dette smarte USB-køleskab går drømmen i opfyldelse!
Tilslut køleskabet til din computer via USB-kablet og vent i ca. fem minutter, så kan du åbne den lille køleskabsdør og tage din kolde 0,33 l dåsesodavand ud og nyde den med en temperatur på 8,5°C alt (afhængig af omgivelsernes temperatur). Så hvis du er midt i noget spændende, som for eksempel et computerspil og ikke lige kan forlade skærmen, men tørsten kalder, så er dette USB-køleskab som skabt til dig! En super behagelig gaveide til "lidt" dovne sjæle!

Detaljer

  • Beskrivelse: sort USB-køleskab med LED-belysning
  • Brugsanvisning: tilsluttes med USB-kabel til den bærbare, den stationære computer, notebooken, Mac'en e. l., kan indeholde en drik på 0,33 l og køler den ned til 8,5°C inden for ca. 5 min. afhængig af værelsestemperaturen
  • Mål: 14 x 8 x 7 cm, inkl. tilslutningskabel med 1,25 m
  • Vægt: 362 g
  • Bemærk: let forståelig brugsanvisning på engelsk

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-06T02:27:29+00:00