Har du brug for hjælp?

Urtepotter med indbygget vandesystem

299 kr
Inkl moms
- +
Mere effektivt kan det ikke blive med disse urtepotter med indbygget vandesystem! De optager for det første ikke noget plads på diverse bordoverflader i din lejlighed, da de hænges på væggen og for det andet så skal du ikke vande dem hele tiden, da de har et indbygget vandesystem, som holder planterne vedlige. Klæb dem på væggen, fyld beholderen op og nyd synet af grønne planter på din væg! Genial gaveide til alle med grønne fingre!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Elsker du at have blomster eller grønne planter omkring dig, men er du for glemsom til at vande dem? Disse urtepotter med indbygget vandesystem er din redning. De er dog ikke kun til glemsomme hoveder, men også til dem, som ikke har så meget plads i lejligheden.
Sættet består af to urtepotter, som man kan klæbe fast direkte på væggen med de dertilhørende stykker klæbebånd, der kan holde næsten alt fast afhængig af væggens overflade. Der skal altså hverken bores eller hamres huller i væggen for at gøre brug af disse gennemtænkte og enkle urtepotter. Efter du har hængt dem op, så sæt planten i den øverste del af urtepotten og fyld vand i den nederste del, som kan tages af. Der er en lille stav som forbinder begge dele og som sørger for at holde jorden fugtig, så planten ikke lider nød. Du behøver derfor kun at tjekke plantens vandbeholder nogle gange og fylde den op, hvis den er tom.

Detaljer

  • Beskrivelse: 2 stk. pr. sæt, den nederste del kan tages af og virker som vandbeholder , inkl. klæbebånd
  • Brugsanvisning: urtepotten monteres med et klæbebånd direkte på den glatte væg og er nem at tage af og på
  • Mål: 16,8 x 14 x 12,5 cm
  • Bemærk: kun egnet til indendørs brug
2019-06-20T00:35:06+00:00