Har du brug for hjælp?

Trommestikkuglepenne

85 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Rigtige musikere kan spille musik overalt, men nogle gange er det bare bedre, hvis du også har det rigtige udstyr med i tasken. Disse trommestikkuglepenne er perfekte at have med i penalhuset eller brystlommen, og med de seje træstikker er du altid klar til at lave en lille trommesolo. 2i1-stikkene er selvfølgelig også perfekte, hvis du skal notere noder eller andre vigtige ting i forbindelse med en kommende optræden. En super gaveide til trommeslagere eller andre musikinteresserede!

Other customers bought

Beskrivelse

I tilfælde af kedsomhed eller geniale ideer er det altid godt at have det rigtige grej parat, og der er disse trommestikkuglepenne helt perfekte. Hvad enten du sidder i klasseværelset, på kontoret eller hjemme i stuen er de seje og anderledes kuglepenne lige, hvad du har brug for til at notere alt det vigtige og indimellem spille en vild trommesolo. Pludselig bliver normale kuglepenne kedelige og ensformige - for de kan jo kun skrive.
Så drop de kedelige kuglepenne og giv disse fede trommestikkuglepenne til en musiker eller en musikinteresseret skabstrommeslager. Enhver med hang til et ørehængende beat vil elske disse anderledes kuglepenne og se frem til at tromme løs på det nærmeste bord eller lignende. En praktisk og sjov gaveide, som passer til mange lejligheder - overrask en, du holder af, med en gave der helt sikkert giver modtageren rytme og inspiration.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 2 stk.
  • Mål: 1 x 22,5 x 1 cm
2022-08-09T19:02:30+00:00