Har du brug for hjælp?

Treasure boks med gravering fødselsdag

189 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
Mindre og større memorabilia fortjener en særlig indbetaling. Den skattekiste med gravering er velegnet til såvel - både smagfuld og meget personlige. Et ønske moderne gravering på den elegante kuppelformede låg dedikeret kassen en meget speciel person efter eget valg og ønsker samtidig alle de bedste fødselsdag - en mindeværdig gave idé for alle runde fødselsdage!

Other customers bought

Beskrivelse

Fotoet af første kærlighed, billetten fra den første fælles besøg i biografen, regningen på første date eller ultralyd billede af deres lille pige: Der er utallige små ting, der bør holdes i en menneskealder. For netop sådanne souvenirs den lille naturfarvet trækasse fungerer som en skattekiste. Kærligt bevaret 15 x 9,5 x 8 cm stor kiste alle de gamle og kommende souvenirs fra livet i din elskede, for eksempel, eller din fars - en praktisk og absolut personlig gave idé, for eksempel, det 18. eller 50 års fødselsdag af din venner og bekendte!

Som en særlig fremhæve du kan have givet individuelt for en elsket en med en gravering kassen. Alderen på fødselsdagsbarnet nåede vises i et attraktivt laurbærkrans og den tilsvarende navn er så nedenfor ved siden af ​​en munter "Happy Birthday".

I dette tilfælde kan du skjule en lille gave til fødselsdag og eller modtageren er et memento for alle små memorabilia!

Detaljer

Treasure boks med gravering fødselsdag

Leveringsomfang: 1 æske med gravering
Egenskaber:
Til opbevaring af små personlige memorabilia
Med kuplede hætter
Med anmodning Gravering: Alder i laurbærkrans, herunder tekst med ""Happy Birthday"" + Wunschname
Materiale: træ og metal
Farve: naturlig
Dimensioner: 15 x 9,5 x 8 cm
Bemærk: Du må ikke bruge specialtegn til gravering.

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-29T14:57:14+00:00