Har du brug for hjælp?

Tre viskestykker med snefnug-motiv grøn

129 kr
Inkl moms
- +
Her er en gave der både er praktisk og flot i den kolde vintertid: tre viskestykker i grøn eller rød med store snefnug som motiv. Tag dem med som gave til indflytterfesten eller til studenten, der lige er flyttet hjemmefra og endnu ikke har samlet køkkenudstyr. Med disse flotte viskestykker bliver det næsten en glæde at tage opvasken!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Kender du det, at du er inviteret til middag eller til en indflytterfest hos nogle venner, som du endnu ikke kender så godt, og derfor ikke ved, hvad de lige står og mangler, eller hvad der passer ind i deres stil? I sådan nogle tilfælde føles det lidt som at give en gave i blinde. Men bare rolig: Disse tre flotte viskestykker med store snefnug som motiv er en lille gave, som alle kan have brug for, og så ser de samtidig rigtig godt ud. Viskestykkerne er lavet i god kvalitet og du kan vælge mellem farverne rød eller grøn.

Viskestykkerne egner sig naturligvis bedst som gave i de kolde vintermåneder, hvor der rent faktisk falder snefnug af og til, men mon ikke modtageren er villig til at lukke et øje for det, hvis de pakker denne flotte gave op i strålende solskin? Med disse flotte viskestykker blvier opvasken til en leg!

Detaljer

  • Varianter: rød og grøn
  • Beskrivelse: 3 viskestykker med snefnugmotiv
  • Materiale: bomuld
  • Mål: 45 x 70 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-30T00:42:38+00:00