Har du brug for hjælp?

Traktorformet sparekrukke med indgravering

429 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Her har du en perfekt gave til, når du er inviteret til fødselsdag hos din lillebror, nevø eller venindens søn. Denne gave har mange kvaliteter; den er flot, den er praktisk og så passer den perfekt til enhver lille dreng, der er vild med store maskiner. Denne sparekrukke er formet som en traktor, og i traktorens skovl kan du indgravere op til 20 tegn, så gaven bliver personlig. Den sølv traktor vil se super flot ud på drengeværelset.

429 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Der er rigtig mange små børn, og ofte rigtig mange drenge, der elsker store maskiner, der kan "brumme" og køre rundt på store hjul. Derfor er der ingen tvivl om, at denne gave vil gå rent ind til de traktorelskende børn, når den bliver givet til dåben eller til fødselsdagen.

I denne gave gemmer sig en sparekrukke, der er formet som en traktor. Sparekrukken er sølv og vil derfor se super flot ud stående på hylden eller skrivebordet på drengeværelset. Desuden kan gaven gøres helt unik og personlig. Du har nemlig 20 tegn til at indgravere lige, hvad du ønsker. Indgraveringen er i traktorens skovl. Du kan for eksempel skrive navnet på den, der skal have gaven samt hans fødselsdato. På den måde får modtageren en helt særlig gave. En anden god ting ved gaven er også, at den kan lære drenge at spare penge op helt fra barnsben.
Perfekt personlig gaveide til små drenge!

Detaljer

  • Beskrivelse: traktoren kan bevæge hjulene og skovlen
  • Materiale: forsølvet
  • Mål: 14,5 x 8 x 9 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering
2021-01-18T17:48:38+00:00