Har du brug for hjælp?

Touchscreen-handsker med navn

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Smartphonen er med os alle steder og vi vil helst kunne bruge den uden problemer hele tiden. Her er en anderledes julegave til teenageren, som ikke vil undvære sin smartphone, heller ikke når fingrene er ved at fryse af i kulden. Med touchscreen-handskerne på bliver det også nemt at bruge smartphonen, når det er koldt udenfor.

* Skal udfyldes

129 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Vi kender det alle: Det er pivkoldt udenfor og vi skal pakkes ind i tykke jakker, støvler, halstørklæder og selvfølgelig handsker. Men det der med handskerne betyder jo desværre, at man ikke kan bruge smartphonen, som vi alle sammen helst har lige ved hånden til alle tider, så vi kan følge med i, hvad der sker på de sociale medier, tjekke mail, skrive sammen på WhatsApp eller høre musik på Spotify.
Da der ikke er nogen ledningsevne i almindelige handsker, kan telefonen bare ikke bruges, når du har de almindelige handsker på. Med de smarte touchscreen-handsker kan du bruge telefonen, lige når du vil pga. de indvævede metaltråde i tre af fingerspidserne på hver af handskerne. Og så kan du selvfølgelig få broderet dit navn på handskerne eller bare "højre" og "venstre", hvis du nogle gange skulle komme i tvivl.

Her har du en fed og personlig gave til teenageren eller enhver anden, der gerne vil kunne bruge sin smartphone hele tiden - også i den bidende kulde til vinter.

Detaljer

  • Beskrivelse: touchscreen handsker med navn, metaltråde i 3 fingerspidser på hver handske
  • Materiale: 100 % akryl
  •  
  • Mål: one size
2020-11-28T20:29:19+00:00