Har du brug for hjælp?

Touch Speaker - smartphonehøjtaler

215 kr
Inkl moms
- +
Skru op for din yndlingsmusik og lad dig rive med af den gode lyd fra den lille mobile højtaler! Med Touch Speaker kan du let og hurtigt forstærke lyden fra din smartphone. Læg bare telefonen ovenpå højtaleren og nyd musikken. En fantastisk gave til dine musik- og danseglade venner.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Drømmer du om at kunne bruge din mobiltelefon som et lille musikanlæg, så har vi gaven, der kan få din drøm til at gå i opfyldelse. Touch Speaker er en smart mobil højtaler. Smart fordi den kan tages med over alt, og mobil fordi den passer til din smartphone og hverken kræver kabel eller synkronisering. Den innovative Touch Speaker er baseret på den såkaldte Near Field Audio (NFA) teknologi. Det betyder, at lydbølger fra din mobiltelefon eller MP3-afspiller automatisk forstærkes uden brug af USB-kabler og strømporte. Højttaleren er på 2,5W x 2 RMS, hvilket betyder, at lyden ikke blot er høj, men også rigtig god. Alt det kræver er, at du lægger telefon eller afspiller ovenpå højttaleren, og så vil der lyde skønne toner fra det mobile apparat. Højtaleren kan anvendes til de fleste iOS- og Android-apparater, samt mobiltelefoner med indbyggede højtalere. Desuden kan den tilsluttes MP3-afspillere takket være en lille 3,5 mm jackstikadgang.

Giv den musikalske gave til dine musik- og danseglade venner. Eller køb den til firmaets årlige skovtur, hvis du vil supplere fuglefløjt og kollegaernes snak med dine yndlingsmelodier.  

Detaljer

  • Beskrivelse: højttaler kompatibel med Android og iOS, har 3,5 mm jack tilslutning
  •  
  • Kapacitet: 2,5 W og 2 RMS
  • Bemærk: kompatibel med iPhone-modeller op til iPhone 5
2020-12-02T22:33:45+00:00