Har du brug for hjælp?

Toiletpapir til nødstilfælde

49 kr
Inkl moms
- +
Alle kender det! Du sidder på toilettet og indser bagefter at der ikke er mere papir på rullen! Hvad gør du? Toiletpapir til nødstilfælde er pakket sådan ind, at man slet ikke er i tvivl om, at det kun må benyttes som allersidste udvej, hvis der virkelig ikke er andet papir i nærheden! Denne rulle kan gå hen og blive din redning!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

At sidde på toilettet og opdage at der ikke er mere toiletpapir inden for rækkevidde er noget, som du ikke vil ønske for selv din allerværste fjende! Forestil dig siddende i en sådan situation uden nogen i nærheden til at komme dig til hjælp! Forestil dig så, at du opdager den røde alarmfarvede pakke med toiletpapir til nødstilfælde i nærheden af toilettet. Det vil med sikkerhed give dig en følelse af lige at have vundet i lotto!
Med toiletpapiret til nødstilfælde er du altid forberedt på det værste og behøver ikke at sidde og vente en evighed, indtil der kommer nogen som kan redde dig ud af suppedasen! Toiletpapirets indpakning er næsten brudsikkert og henviser meget tydeligt med sin ildrøde farve og plastikrude, hvor der direkter står "in case of emergency - break glass", at det kun er til i såfald, at det værst tænkelige er tilfældet! En gaveide, som vil gøre gavn i enhver familie eller bofællesskab, hvor det ikke altid er klart, hvem der har glemt at købe toiletpapir!

Detaljer

  • Mål: ca. 24 m
2020-12-01T22:55:26+00:00