Har du brug for hjælp?

Toilet-basket

145 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Gaver til dem, der sætter pris på deres daglige toiletbesøg. Vi kender allesammen typen! De sidder gerne på toilettet længe, da de mener, at her har de ro og fred, og de medbringer gerne underholdning som for eksempel en bog, der kan undeholde dem undervejs. Nu er der dog nye muligheder for dem - mere spændende muligheder. Med toilet-basket kommer de fremtidige toiletbesøg i hvert fald ikke til at være kedelige.

Other customers bought

Beskrivelse

Er du den type, der har brug for tidsfordriv på toilettet? Måske endda på arbejdet, når man lige smutter på toilettet for at få 10 minutter alene i fred og ro? Med toilet-basket er toiletbesøget i hvert fald alt andet end kedeligt, og man ender måske med at være på toilettet i meget lang tid, længere end planlagt, fordi man bliver grebet af stemningen, som denne sjove gave giver. I basketball-sættet hører der tre bolde, en fodmåtte og en basketball kurv til, så man mangler intet til at øve sig i at blive den næste Michael Jordan. Man kan fremover bruge uendelige timer på toilettet i at træne den bedste basket-teknik, så man kan blive den bedste toilet-basket-spiller. Super gave til sædevarmerne, der er vilde med basket.
Denne gave vil glæde folk i alle aldre, både dem, der er sportsinteresserede og dem, der bare går meget på toilettet. Og hvem ved? Måske var det på samme måde, at Michael Jordan startede.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 3 basketbolde, 1 fodmåtte og 1 basketballkurv
2023-09-22T14:29:37+00:00