Har du brug for hjælp?

Thumps Up-isterningebakke

75 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Du står og roder med isterningposerne og kan ikke få dem ud af plastikken, og når de kommer fri sidder der plastik på - vi har alle kæmpet med de irriterende isterningposer. Det behøver du ikke længere med denne fede Thumps Up-isterningbakke, der både gør det nemt at få isterningerne ned i glasset samtidig med at de er virkelig seje!

Other customers bought

Beskrivelse

Nu bliver det bare lidt sjovere at holde sommerens havefest, hvor der skal serveres kølige og lækre drinks som dine gæster kun kan give "thumps up" til! Med den fede Thumps Up-isterningbakke kan du putte de sejeste isterninger i den tjekkede Gin & Tonic eller i den oldschool Isbjørn - alle vil synes super godt om at få en Thumps Up-isterning i glasset, og du vil få en masse tilbage! Du skal bare sørge for at fylde silikoneformene nogle timer i forvejen og smide dem i fryseren, så er der isterninger, til når festen begynder og der skal leges 'Cocktail' i løbet af aftenen.
Isterningformen leverer ikke bare fede isterninger, den gør det også super nemt at få dem fri, så de kan plumpe lige ned i glasset og køle din drink af med det samme. Det er en rigtig fin lille værtindegave, der vil give kølige drinks hele sommeren, og du vil med sikkerhed få den første drink med de fede isterninger i!

Detaljer

  • Materiale: silikone
  • Mål: 24 x 16 x 2,5 cm
2020-11-27T01:52:27+00:00